image2vector

Scapa de kilogramele in plus in mod rapid si eficient, economisind bani in acelasi timp!

Începe colaborarea cu mine ACUM și vei slăbi fără a fi nevoie să te deplasezi de acasă, fără infometare, fără pastile sau diete absurde!

Dietolog-de-succes-zâmbind-la-birou

Si tu poți fi unul dintre cei peste 900 de pacienți pe care i-am ajutat să slăbească în ultimi 3 ani!

Si cateva mesaje pe whatsapp

"Sunt la dieta fac miscare, dar nu slabesc"

nutritionist online

Mulți oameni, chiar și atunci când sunt atenți la alimentație, constată că numărul de pe cântar NU SCADE, ceea ce îi face să renunțe rapid la obiectivul de a slăbi.

Dacă te confrunți cu această situație, este posibil să existe ceva greșit în abordarea ta sau poate dietele de pe internet nu sunt potrivite pentru tine. Slăbitul depinde de mulți factori și sănătatea ta trebuie să fie mereu pe primul loc!

De aceea, este recomandat să cauți ajutor de la un specialist în nutriție, fie un medic nutriționist, fie un nutriționist dietetician, ambii cu studii superioare.

De ce să apelezi la mine?

Cum funcționează colaborarea cu mine?

1

Sesiune inițială Gratuită

Prima consultație online este gratuită și vom discuta deschis despre: starea ta de sănătate, stilul de viață actual, alimentele preferate, nivelul de activitate fizică plus alte aspecte importante.

2

Stabilirea obiectivelor

Dacă decideți să colaborăm, la cea de-a doua consultație iti voi trimite planul alimentar, recomandările nutriționale personalizate, rețete sănătoase, calorii calculate, orele de masă.

3

Comunicare eficientă

Consultațiile vor avea loc online, prin apel pe WhatsApp sau apel Telefonic. Vom comunica și te voi susține zilnic pe tot parcursul colaborării.

Doar în 2 săptămâni de colaborare cu mine, vei descoperi singură că poți slăbi FARA infometare, FARA pastile, FARA ceaiuri sau diete drastice!

Într-o lume în care mulți nutriționiști oferă doar planuri alimentare rapide, fără o comunicare zilnică, eu aleg să îți ofer o experiență diferită și mai valoroasă. Știi de ce? Pentru că cred în importanța interacțiunii constante cu pacienții mei.

 

Mulți nutriționiști te îndrumă către planuri alimentare de minim o lună, care de multe ori nu aduc rezultatele promise. Dar eu mă concentrez pe rezultatele tale reale pe termen lung. De aceea, pun accentul pe comunicarea zilnică pentru a-ți oferi sprijinul și îndrumarea necesară în fiecare etapă a procesului tău de slăbire.

 

Prin urmare, îți propun să începem această călătorie împreună, timp de 2 săptămâni, pentru a-ți demonstra că poți slăbi într-un mod eficient și plăcut, fără a renunța la alimentele tale preferate și fără a te supune unor diete absurde.

Crezi ca poti face asta?

2

Corina, 39 ani, Timisoara

Ce castigi începând acest parcurs alături de mine?

Tu ești cea care poate schimba modul în care arăți și cum te simți. Pacientii mei au reușit, poți să o faci și tu!

consultatie nutritie online

Elena, 36 ani, Bucuresti

Servicii Disponibile

BEST DEAL
Consiliere Nutriționala Personalizată Adulți
150 RON 2 Săptămâni
  • Preț 280 RON/ Lună
Nevoi Dietetice Speciale
și Diferite Tipuri de Boli
150 RON 2 Săptămâni
  • Preț 280 RON/ Lună
Consiliere Nutrițională Copii și Adolescenți
150 RON 2 Săptămâni
  • Preț 280 RON/ Lună

FORMULAR DE PROGRAMARE

Sunt încântată că ai ales să îți schimbi corpul, alimentația și stilul de viață alături de mine! 🙂 În continuare, voi explica pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a începe colaborarea cu mine!

Pasul 1: completează cu atentie formularul de mai jos cu numele tau si numarul de telefon.

Pasul 2: după ce ai completat formularul și l-ai trimis, vei primi un apel de la mine unde te voi contacta si vom stabili ora si data programarii.

fată zâmbește

Hai să ne cunoaştem

Cine sunt eu?

Numele meu este Raluca Popa și sunt Nutriționist-Dietetician licențiat în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, specializarea Nutriție și Dietetică și absolventă a programului de Masterat ,,Nutriția și calitatea vieții” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

 

Vreau să fac cât mai mulți oameni să înțeleagă că alimentația sănătoasă reprezintă un stil de viață, care ajută nu doar la aspectul fizic ci și la prevenția bolilor.

Așadar, daca decizi să colaborezi cu mine și îți voi demonstra, în primele 2 săptămâni, că poți atinge rezultatele dorite și că schimbarea este posibilă într-un mod sănătos și sustenabil. 

 

Completează formularul acum și începem această călătorie împreună! Îți promit că te voi sprijini și motiva în fiecare zi pentru a-ți atinge obiectivele și a te bucura de rezultatele pe care le dorești.

image2vector

EMAIL: contact@ralucapopa.com

Privacy PolicyTerms of ServiceCookie Policy

© 2023 Raluca Popa Nutrition – Toate drepturile rezervate.