Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

spinach-on-the-isolated-white

RALUCA POPA NUTRITION SRL | CUI R0 44369191 | F13/52/2021 este deținătorul legal al website-ului www.ralucapopa.com

RALUCA POPA NUTRITION SRL va fi denumit în continuare Raluca Popa.

Acest document pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind Termenii si Condițiile de utilizare a site-ului www.ralucapopa.com.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a Termenilor si Condițiilor enunțate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecințele ce decurg din aceasta.

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENI ȘI CONDIȚII CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE WEB. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII, NU ACCESAȚI SAU UTILIZAȚI ACEST SITE WEB ȘI NU FURNIZAȚI NICIO INFORMAȚIE PERSONALĂ.

Condițiile de utilizare cuprinse în acest Acord pot fi modificate periodic și pot fi revizuite în orice moment. Vizitați periodic această pagină pentru a revizui condițiile de utilizare actualizate, deoarece acestea sunt obligatorii pentru utilizatorii web. Prin utilizarea acestui site web, acceptați orice modificare. De asemenea, prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți obligat legal și să respectați acești Termeni și Condiții, ca și cum ați fi semnat acest acord.

Dacă nu respectați acești Termeni și Condiții în orice moment, ne rezervăm dreptul, dacă este cazul, de a vă șterge parola, contul de utilizator și/sau accesul la acest site web (sau orice parte a acestuia).

La discreția noastră exclusivă și fără notificare sau răspundere, putem suspenda, modifica sau modifica orice aspect al site-ului web, inclusiv, dar fără a se limita la:

• Limitarea timpului în care site-ul web este disponibil.

• Limitarea utilizării permise.

• Restricționați sau anulați dreptul oricărui utilizator de a utiliza site-ul web.

Sunteți de acord că orice anulare a accesului sau utilizării dumneavoastră a site-ului web se poate face fără notificare.

LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

Este foarte important să citiți Disclaimerul furnizat la următorul link.

PRODUSE, CONȚINUT ȘI SPECIFICAȚII

Toate caracteristicile, conținutul, specificațiile, produsele și prețurile produselor și serviciile descrise reprezentate pe ralucapopa.com pot fi modificate în orice moment fără notificare. Încercăm să ne asigurăm că informațiile de pe acest site sunt exacte și actualizate. În ciuda eforturilor noastre, informațiile de pe acest site pot fi ocazional inexacte, incomplete sau depășite. Nu facem nicio declarație cu privire la integritatea, acuratețea sau actualitatea informațiilor de pe acest site web.

De exemplu, produsele incluse în acest Website pot să nu fie disponibile, pot avea caracteristici diferite față de cele enumerate sau pot avea un preț diferit de cel indicat pe acest Website sau pot conține o eroare tipografică precum prețul. În plus, este posibil să facem modificări ale informațiilor despre prețuri și disponibilitate fără notificare.

Deși politica noastră este să confirmăm comenzile prin e-mail, primirea unei confirmări automate a comenzii prin e-mail nu implică o confirmare definitivă a vânzării unui produs sau serviciu. Ne rezervăm dreptul, fără notificare, de a limita cantitatea de comandă a oricărui produs sau serviciu și/sau de a refuza serviciul oricărui client.

PREȚURI ȘI METODE DE PLATĂ

Prețurile indicate în procesul de achiziție sunt exprimate în RON și includ TVA. Ralucapopa.com își rezervă dreptul de a modifica prețurile de vânzare în orice moment. Cu toate acestea, produsele și serviciile achiziționate vor fi întotdeauna facturate – cu excepția cazului în care există o eroare de preț în magazinul online – la prețurile indicate în e-mailul de confirmare a comenzii. Acestea sunt prețurile aplicabile la momentul achiziției. Pe ralucapopa.com puteți folosi următoarele metode de plată: – Visa, Visa Electron, CartaSi, Postepay, Mastercard, American Express, carduri preplătite, Paypal, legate la circuitul Visa – Card Mastercard Paysafe / SKRILL legat de circuitul International Mastercard Maestro (emis în străinătate).

Clientul este autorizat să efectueze plăți online folosind una dintre metodele de plată menționate mai sus.