Servicii și Tarife

spinach-on-the-isolated-white

Cum funcționează colaborarea cu mine?

1

Sesiune inițială Gratuită

Această sesiune este foarte importantă, pentru că aici ne cunoaștem, discutăm și înțeleg ce vrei să schimbi și ce am eu de făcut, ca specialist, pentru a te ajuta.

2

Stabilirea obiectivelor

Te voi ghida în stabilirea unor obiective realiste care să te ajute să atingi greutatea dorită. Vei primi meniul personalizat in functie de nevoile tale.

medic-nutriționist-se-uită-la-cameră

Raluca Popa

Nutriționist

4 Home Doctors Online Consultation Phone Img 1 1
3

Comunicare eficientă

Te voi motiva pe tot parcursul colaborării, pentru a te ajuta să clădim împreună un nou stil de alimentație. Te voi însoți pe drumul către o viață echilibrată, pe care să o iubești în fiecare zi.

Sesiune Inițială Gratuită

În această ședință vom discuta deschis despre: nevoile și dorințele tale, stilul tău de viață actual, starea de sănătate, nivelul de activitate fizică plus alte aspecte importante.

Te voi asculta, vom descoperi cum putem face schimbări simple, dar eficiente, care să aducă rezultate. Îți prezint metoda mea de lucru, iar dacă decizi că vrei să colaboram, începem să parcurgem împreună pașii spre un nou stil de alimentație.

Servicii & Tarife

Servicii Disponibile

BEST DEAL
Consiliere Nutriționala Personalizată Adulți
150 RON 2 Săptămâni
 • Preț 280 RON/ Lună
Nevoi Dietetice Speciale
și Diferite Tipuri de Boli
150 RON 2 Săptămâni
 • Preț 280 RON/ Lună
Consiliere Nutrițională Copii și Adolescenți
150 RON 2 Săptămâni
 • Preț 280 RON/ Lună

Pacienți mulțumiți

Ce spun pacienții despre mine?

  Monica - 33 ANI
  Monica - 33 ANI

  Focșani

  Persoană foarte competentă și pregătită, atentă la detalii, la nevoile și ritmul meu de viață, m-a educat la propriu să mănânc bine (ceea ce nu înseamna puțin!!). O alimentație echilibrată, care nu e lipsită de nimic: de la gust la cantitate. Am slăbit 6 kilograme într-un timp foarte scurt, dar cel mai important este că mi-am recăpătat starea de bine.

   Claudiu - 27 ANI
   Claudiu - 27 ANI

   Harghita

   Dupa ani de diete am reușit alături de Raluca să obțin rezultate incredibile. Mereu am crezut că „dieta” este sinonim cu privarea și tristețea dar am înțeles că nu înseamnă altceva decât educație alimentară, să stii să mănânci bine fără a te priva de nimic. Mulțumesc din nou pentru tot!

    Gabriela - 33 ANI
    Gabriela - 33 ANI

    Constanța

    Empatia, amabilitatea și mai ales o mare pregătire profesională, fac din Raluca persoana ideală la care să apelezi chiar și atunci când alimentația corectă nu privește strict problema din punct de vedere al greutății ci și în toate acele patologii care necesită o alimentație corespunzătoare.

     Andreea - 22 ANI
     Andreea - 22 ANI

     București

     Am început această colaborare suferind de alergii și intoleranțe cu primul obiectiv de a slăbi și de a-mi reechilibra corpul. Am invățat să mănânc sănătos, am început să fac mișcare și viața mi s-a schimbat! Datorită Ralucăi, mâncatul sănătos a devenit o parte integrantă a rutinei mele, fără a mai fi o povară!

      Mariana - 51 ANI
      Mariana - 51 ANI

      Oradea

      Raluca este o profesionistă atentă și cu mare experiență. Cunoștințele pe care le deține în domeniul sănătății, nutriției și dieteticii, permit o analiză precisă și un plan alimentar personalizat cu mare varietate. Fără foame, chiar răsfățându-te cu mici plăceri alimentare și certitudinea că greutatea pierdută nu se va întoarce. Sunt doar la început, dar simt că sunt pe drumul cel bun!

      Let's Talk

      Cunoaște-ți Dieteticianul Gratuit

      Telefon

      (+40) 767 005 757

      Email

      contact@ralucapopa.com

      Lasă-mi un Mesaj

      Sau puteţi să ne lăsaţi un mesaj şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil