Despre Mine

spinach-on-the-isolated-white

Hai să ne cunoaştem

Cine sunt eu?

Numele meu este Raluca Popa și sunt Nutriționist-Dietetician licențiat în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, specializarea Nutriție și Dietetică și absolventă a programului de Masterat ,,Nutriția și calitatea vieții” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Sunt o persoană empatică, sinceră și calmă. Iubesc natura și activitățile în aer liber. Pasiunea mea pentru nutriție a început în adolescență, când am înțeles că ceea ce mănânc se reflectă asupra imaginii mele.

Vreau să fac cât mai mulți oameni să înțeleagă că alimentația sănătoasă reprezintă un stil de viață, care ajută nu doar la aspectul fizic ci și la prevenția bolilor.

medic-nutriționist-se-uită-la-cameră
ralucapopa-signature

Raluca Popa

Nutritionist-Dietetician

Despre Mine

Misiune, Viziune, Valori

Îmi doresc ca toate cunoștințele pe care le-am dobândit în acești ani, împreună cu valorile mele personale să contribuie activ la prevenirea obezității și a bolilor secolului XXI, atât la nivel național cât și internațional.

Empatia și răbdarea mă ghidează să ajut oamenii, să-i ascult și să le ofer sprijin și îndrumare, punând suflet în tot ceea ce fac.

 
0 +
Ore cu pacienții
0 +
Programe realizate

Hai să ne cunoaştem

Cunoaște-ți Dieteticianul Gratuit

În această ședință vom discuta deschis despre: nevoile și dorințele tale, stilul tău de viață actual, starea de sănătate, nivelul de activitate fizică plus alte aspecte importante.